ook in de driekoningentaart voor één persoon steekt een boon bij Carrefour

Zoals elk jaar zullen zowel grote als kleinere gezinnen ook in 2018 Driekoningen vieren. Met 90.000 kilo frangipanetaarten, ofwel 200.000 driekoningentaarten is Carrefour hierop voorzien. Ook in de taarten voor 1 persoon (die per 2 worden verkocht) steekt dit jaar een boon.

Zoals elk jaar is het rond deze periode van het jaar alle hens aan dek in het atelier van Carrefour. De patissiers van Carrefour werken er namelijk dag en nacht aan 90.000 kilo frangipanetaarten, of 200.000 driekoningentaarten.

Naast de klassieke frangipanetaart vindt men bij Carrefour nog andere driekoningentaarten, die in smaak en/of grootte verschillen, zoals de versie die op ambachtelijke wijze is gemaakt.

In totaal biedt Carrefour 7 soorten aan: de klassieke frangipanetaart voor 6 personen;  de klassieke frangipanetaart voor 8; de frangipanetaart voor 6, op ambachtelijke wijze gemaakt (premium); Frangipane/abrikozen voor 6, op ambachtelijke wijze gemaakt (premium); Driekoningentaart met appels voor 6; Driekoningentaart met appels voor 8 en 2 individuele frangipanetaarten (2 x 12 cm). Toch blijft de frangipanetaart voor 6 de ‘koning’ van de verkoop.

Super-helden van DC Comics: Om koning of koningin te worden in 2018 zal men een superheld in zijn/haar taart moeten vinden. Er zijn namelijk elf personages van de film ‘Justice League’ verspreid in de taarten die door Carrefour worden verkocht. Ook in de individuele taarten die per 2 worden verkocht  is één boon verstopt. Zo kan men als koppel ook zijn koning of zijn koningin bekronen.