Pack ‘n Joy presenteert zijn verschillende packs

Als gezonde levensstijl : Een pack van 4 natuurlijke en extra gezonde lunches op basis van seizoensingrediënten, geleverd op kantoor.

Als kuur : 6 dagmenu’s voor een gezonde pauze die u helpt te herbronnen. Alles is klaar, voor ’s morgens, ’s middags en ’s avonds.

Voor de vakantie: Een pack van 5 familiale avondmaaltijden luchtdicht verpakt, voor een hele week echte vakantie.

Voor een vergadering: Verzorgde lunchbladen voor een dynamische vergadering of een verfrissend event.packnjioy1

Pack’n Joy biedt verschillende packs, naargelang uw voorkeuren of behoeften. Het gaat om kleurige en vooral smakelijke bereidingen voor een zesdaagse kuur, voor uw lunches, vergaderingen en zelfs voor uw vakantie. U hoeft niets klaar te maken, enkel maar te genieten van de lekkere, gezonde en natuurlijke seizoensgerechten.  Zo maakt u uw leven niet alleen makkelijker, maar barst u opnieuw van energie.

Onze voeding bepaalt ons organisme. Gezond eten kan echter veel tijd in beslag nemen, tijd die we niet altijd hebben met onze drukke levens. Pack’n Joy biedt kant-en-klare oplossingen of didactische, inspirerende workshops.

De recepten zijn gebaseerd op de principes van een herbronnende voeding. De gebruikte producten zijn van de beste kwaliteit, met onbewerkte en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zodat de vitamines, mineralen en anti-oxydanten optimaal bewaard blijven.

U kunt in alle vertrouwen van alle gerechten genieten. Pack’n Joy staat garant voor lekkere kwaliteit, zowel wat de gevarieerde smaken als de gebruikte ingrediënten betreft. Er wordt extra aandacht besteed aan de keuze van de ingrediënten om de allerbeste kwaliteit te garanderen: bio, zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden.

Pack’n Joy werkt met selecte, exclusief Belgische partners: Interbio voor fruit en groenten, Vajra voor de droogvoeding, Misuko voor de sappen en Biopack voor de biologisch afbreekbare verpakkingen.

Dankzij de gevarieerde recepten krijgt u opnieuw meer energie, slaapt u beter en kunt u zich overdag beter concentreren. Kortom, u voelt zich gezond van kop tot teen, en dat straalt u ook uit.

www.packnjoy.be