De elf provinciale laureaten (tien provincies en het Hoofdstedelijk Gewest Brussel) van de verkiezing ‘Pizzaiolo van het jaar 2017’ werden op 13 februari 2017 gelauwerd in de bedrijfsgebouwen van KAASBRIK te Halen. Deze winnaars dragen een jaar lang de titel van ‘Provinciale Laureaat’ van deze verkiezing!
KAASBRIK, belangrijkste leverancier van geraspte mozzarella voor de pizzeria’s in België, en Foodprint, het culinaire jaarboek in woord en beeld, organiseren reeds voor de negende maal deze verkiezing “Pizzaiolo van het Jaar”.
De Provinciale Laureaten voor dit jaar zijn: Antwerpen: Il Capriani Bataviastraat 19 -2000 Antwerpen – 0474/544 655; Brussel: Il Perfetto Paleizenstraat 19 – 1050 Brussel – tel 02/640 26 22; Henegouwen: La Bottega Della Pizza Chaussée de Bruxelles 90 – 7061 Soignies – tel 065/871 773; Limburg: Het Boske – Wolfsdal 49-3530 Helchteren – tel 011/571 093; Luik: La Primavera: Rue Adolphe Renson 88-4420 Montegnée tel 0499/636 943; Luxemburg: Alla Dolce Vita – Rue du Vivier 186-6600 Bastogne – tel 061/464 515; Namen: Pizzas Leduc – Rue de Charleville 10-5575 Gedinne – 061/535 891; Oost-Vlaanderen: Il Faro – Kunstlaan 30 – 9000 Gent-tel 09/351 51 27; Vlaams-Brabant: La Vecchia Napoli – Pensstraat 6 – 3000 Leuven- tel 016/292 900; Waals-Brabant: Pizzeria Inn – Rue De La Station 72 – 1360 Perwez- tel 0478/519 453 en West-Vlaanderen: Il Rialto – Zeedijk 580 – 8300 Knokke-Heist tel 0475/675 895.
De bekendmaking van de overall winnaar ‘Pizzaiolo van het jaar 2017’ vindt plaats tijdens de feestelijke presentatie van de gloednieuwe Foodprint1617 op maandag 27 maart 2017 in Flanders Expo te Gent.