SPA fruit is volledig vernieuwd

Minimale calorieën, altijd natuurlijk!

NATURE’S CALLING! Na een lange periode van binnen zitten, willen we weer genieten van het beste dat de natuur te bieden heeft. SPA® Fruit laat ervaren dat de natuur onweerstaanbaar lekker is! De frisdranken combineren het pure mineraalwater van SPA® met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En SPA Fruit heeft nu geweldig nieuws voor alle bewuste genieters: het gehele assortiment is vernieuwd en er worden nieuwe, verrassende smaken geïntroduceerd. Tegelijkertijd wordt er zo’n 45% minder suiker toegevoegd, waardoor SPA Fruit laag in calorieën is. De flessen hebben een prachtig nieuw design en zijn gemaakt van 100% gerecycled PET. En wil je onderweg genieten van een sprankelend frisdrank moment? Vanaf nu is SPA Fruit ook verkrijgbaar in blikjes, in drie super fruitige smaken. Wat het weer ook in petto heeft, dit wordt een schitterende zomer!

BEWUST GENIETEN

Gezonde frisdranken staan hoog bovenaan het boodschappenlijstje. We kiezen hierbij steeds vaker voor producten zonder kunstmatige toevoegingen. SPA Fruit bottelt het beste van de natuur: het zuivere mineraalwater van SPA uit het hart van de Belgische Ardennen met fruitsappen en 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. SPA Fruit bevat dan ook geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveermiddelen. En door het suikergehalte te reduceren met gemiddeld 45%, is SPA Fruit met zo’n 8 tot 12 calorieën per 100 ml een lekker bewuste keuze!

VOLOP VARIATIE

Frisdranken worden vaak gekozen voor variatie gedurende de dag. Dat zit bij SPA Fruit helemaal goed! Met maar liefst 4 niet-bruisende en 7 bruisende varianten – waaronder ook de nieuwe blikjes – is er voor ieder wat wils. Voor welke fruity smaak ga jij?

NIET BRUISEND : Lime Ginger – Mango Apricot – Strawberry Watermelon – Raspberry Blackcurrant*

BRUISEND : Citron – Orange – Lemon Cactus – Grapefruit Raspberry* – Strawberry Blueberry* (*nieuw)

BLIKJES BRUISEND : Lemon Cactus – Mango Grapefruit*  – Strawberry Blueberry*

EEN NIEUW EN DUURZAAM JASJE

Alle bruisende en niet-bruisende fruitige frisdranken van SPA zijn nu onder één kleurrijke paraplu gebracht. En omdat SPA alles dankt aan de natuur, stelt het merk alles in het werk om duurzaam te ondernemen en de natuur te beschermen. Een duurzame verpakking hoort daar natuurlijk bij. SPA Fruit zit vanaf nu dan ook in flessen gemaakt van 100% gerecycled materiaal (rPET). Bovendien zit op alle SPA flessen, ook op de 0,4 literflesjes, statiegeld. De blikjes SPA Fruit zijn eveneens een duurzame keuze: blik kan oneindig gerecycled worden zonder dat het aan kwaliteit verliest en is het meest gerecyclede materiaal van België.

VERKRIJGBAARHEID

Het vernieuwde SPA® Fruit is vanaf juni verkrijgbaar bij de supermarkt en on-the-go. Adviesprijs 40 cl: € 1,09 – Adviesprijs 1,25 l: € 1,89 – Adviesprijs blikjes 25 cl: € 0,69. De prijs betreft een adviesprijs van SPA aan de retailer; de uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer zelf bepaald.

SPA is het grootste merk in de Benelux voor natuurlijke mineraalwaters, mineraalwaters met smaak en limonades van 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Alles wat SPA te bieden heeft, dankt het aan de natuur. Daarom stelt SPA alles in het werk om duurzaam te ondernemen en de natuur te beschermen. Al meer dan 130 jaar zet SPA zich in om de natuur waaruit het ontspringt – ruim 13.177 hectare ongerept natuurgebied, een van de grootste natuurgebieden van Europa – te beschermen voor toekomstige generaties. Spadel, het bedrijf achter SPA, is de eerste mineraalwatergroep in Europa waarvan alle merken 100% CO2-neutraal zijn. Sinds november 2021 is de bottelarij, SPA Monopole, biodiversity positive. SPA speelt een voortrekkersrol waar het gaat om innoveren op en verduurzamen van haar verpakkingen, waarvan het nieuwe Eco Pack een perfect voorbeeld is. Sinds begin dit jaar is SPA een gecertificeerde B-Corp, hét keurmerk dat bewijst dat een onderneming sociale en duurzame impact realiseert.

Spadel is een Europese familiale groep die als missie heeft om op natuurlijke manier te voldoen aan de behoeften aan hydratering en verfrissing van de consumenten, hun hele leven lang. Ze commercialiseert merken van natuurlijk mineraalwater, bronwater en frisdranken op basis van natuurlijk mineraalwater: SPA® en Bru® in de Benelux, Devin in Bulgarije, Wattwiller en Carola in Frankrijk. Duurzame ontwikkeling maakt uiteraard deel uit van het DNA van de Groep Spadel en bepaalt mee haar MVO-beleid 2025. Spadel haalde in 2019 een omzet van 298,4 miljoen €. Eind 2019 stelde de groep Spadel 1336 mensen tewerk.