They had us at peanut butter

Buddy Buddy & Brussels Beer Project lanceren eerste Belgische nut butter-bier: NUTBUSTER

Het befaamde Brussels Beer Project en aanstormend nut butter-atelier Buddy Buddy bottelen hun talent in een creatief bier, geïnspireerd door de Peanut Butter & Jelly sandwich. Resultaat: een 7% Sour craft beer met aroma’s van pinda’s en bessen.

NUTBUSTER is een ambachtelijk Brussels biertje met pure Brusselse craft nut butter. Een 100% lokaal en artisanaal product dus, mét de smaak van pinda’s en rode bessen. De stevige kick van smeuïge pindakaas wordt in balans gebracht met flink wat body en een ‘jammy’ fruitzuurtje.

Voor 3,9 euro krijg je 440 ml pure Peanut Butter & Jelly goodness in blik.

Waar vind je het?

Je vindt NUTBUSTER bij Buddy Buddy (rue des Drapiers 10 in Brussel), Brussels Beer Project (rue A. Dansaert 188 en rue Bailli 1A Brussel en in Canal & Pigalle in Parijs) of online via beide webshops.

Wat zit er allemaal in?

Gerst- en tarwemout, haver, aardbeien, frambozen, vanille en peanut butter, natuurlijk. Nut butter wordt steeds populairder als belangrijke bron van eiwitten en is een heerlijk alternatief voor toegevoegde suikers. De biologische, natuurlijke en plantaardige notenboters van Buddy Buddy zijn de eerste die volledig in België worden geproduceerd.

Nog meer weten ? Bezoek hun atelier annex plant-based café Rue des Drapiers 10 in Brussel

.