Absolute Origins, puur wereldse koffie

» Absolute Origins BIO: 4 100% organische koffies uit Peru, Honduras, Colombia en Mexico

Nescafé Dolce Gusto gaat met haar Absolute Origins range terug naar de essentie van koffie: eerlijk vakmanschap, zuivere smaken en een intens verhaal. Vier 100% organische koffies – geteeld volgens de respectvolle en duurzame Minga-traditie – die je dag net dat beetje buitengewoner maken.

Espresso Honduras Corquin

Deze Arabica wordt geteeld en geoogst in Corquin, een traditioneel Hondurees dorpje vlakbij het drielandenpunt met Guatemala en San Salvador. De ligging van Corquin, verscholen tussen het tropische woud, geeft deze espresso een zachte smaak met tonen van honing, donkere chocolade en mout.

Espresso Honduras Corquin van NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Een zachte 100% biologische Arabicakoffie met tonen van honing en zwarte chocolade. Adviesprijs: €4,19 per pack van 12 capsules.

Lungo Colombia Sierra Nevada

Iets verder zuidwaarts vinden we de afstammelingen van het vroegere Tairona-volk. Door hun trek naar een afgelegen gebied diep in de Sierra Nevada, konden ze hun traditionele cultuur behouden. Deze authenticiteit geeft de Arabica-lungo een delicate smaak met hinten van geroosterde amandel, nootmuskaat en gerst.

Lungo Colombia Sierra Nevada van NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Een verfijnde 100% biologische Arabicakoffie met nootachtige accenten.Adviesprijs: €4,19 per pack van 12 capsules.

Espresso Peru Cajamarca

In het lang uitgestrekte Peru, met zijn oneindige kusten langs de Stille Oceaan en ademenbenemde hoogvlaktes, liggen de stad en de gelijknamige provincie Cajamarca. Een plek op bijna 3000 meter hoogte doordrenkt van de Minga-traditie – waar wederzijdse hulp en respect centraal staan. Deze filosofie bracht een intense Arabica-espresso voort met aroma’s van hout, drop, subtiele rode peper en zwarte bes.

Espresso Peru Cajamarca van NESCAFÉ® Dolce Gusto® Een biologische Arabicakoffie met aroma’s van zoethout en subtiele tonen van roze peper en zwarte bessen.

Grande Mexico Chiapas

Voor de laatste Aboslute Origin nemen we een grand(e) tour terug naar het noorden, naar Mexico. In Chiapas, de zuidelijkste staat van het land, kunnen de koffiebessen beschermd door een rijk bladerdak in alle rust rijpen en hun aroma’s ontwikkelen. De grande-blend van Arabica en Robusta zorgt voor een stevige koffie met rijke tonen van geroosterde hazelnoot en pruimen.

Grande Mexico Chiapas van NESCAFÉ® Dolce Gusto®. 100% biologische koffie afkomstig uit de regio Chiapas in Mexico. Op basis van geroosterde hazelnoten en pruimen. Adviesprijs: €4,19 per pack van 12 capsules.