Brewster gang

Ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag op 8 maart en de quasi onweerstaanbare passie van het Brussels BBP-team hebben de meisjes van het team hun krachten en talenten gebundeld om een eigen bier te brouwen. Het resultaat is de BREWSTER GANG, dit in samenwerking met de Pink Boots Society. PBS speelt een belangrijke rol bij het onder de aandacht brengen van de centrale rol van vrouwen in de bierindustrie en BBP steunt hen volledig. De BREWSTER GANG, een verbluffende ananas en salie NEIPA, is een eerbetoon aan BBP’s fenomenale girl power! #Internationalwomensday Het nieuwe bier is verkrijgbaar bij Brussels Beer Project – Antoine Dansaertstraat 188 – 1000 Brussel en op de e-shop !

Dark Sister is terug. Na een verpletterende introductie een tijdlang uit de selectie genomen, keert dit unieke bier terug, ditmaal voorgoed.

Deze zwarte IPA, geboren in 2013, heeft onze gemeenschap in de loop der jaren altijd blij gemaakt zonder de legitimiteit van de verkiezing te hebben. We hadden het ten onrechte uit onze All Star-reeks gehaald… Maar afgelopen november werd Black Sister de laureaat uit een selectie van 4 andere zwartbier prototypes. Het is een Black IPA met aroma’s van lychee en grapefruit, maar ook enkele subtiele geroosterde en getoaste toetsen. Om al zijn aroma’s zo goed mogelijk tegen lucht en licht te beschermen, zal de Dark Sister alleen in blik verkrijgbaar zijn. Het blikje heeft veel voordelen! Het koelt sneller af, is veel lichter en kan eindeloos worden gerecycleerd.

Belangstellenden kunnen altijd langslopen bij BBP, 182 Antoine Dansaertstraat en dit van dinsdag tot zondag! Voor de Parijzenaars! Is BBP Canal open op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.30 uur. Je kunt een pint gaan drinken en van de zon genieten