Chocolate weeks: twee weken lang lekkerbekken op 37 Brusselse adressen

Van 1 tot en met 15 februari kunnen chocoladeliefhebbers hun hartje weer komen ophalen in Brussel. Voor de derde keer zet visit.brussels chocolade centraal tijdens de Chocolate weeks. Met een Chocolate pass in de hand kan de bezoeker bij meer dan 20 chocolatiers gaan proeven van hun heerlijkheden en geniet hij daarnaast ook van kortingen in chocolademusea en op aankopen bij verschillende chocoladewinkels.

 

Met Sint-Valentijn in het verschiet en het Salon van de Chocolade dat van 10 tot 12 februari weer neerstrijkt in Brussel is chocolade weer top of mind. De gelegenheid om de in 2012 gecreëerde Chocolate weeks voor de derde maal te organiseren. De echte chocoladeliefhebber neemt hiervoor de Chocolate pass ter hand. Deze geeft recht om bij meer dan 20 chocolatiers te gaan proeven van hun heerlijke creaties. Daarnaast geeft de pass ook recht op korting bij de musea Belgian Chocolate Village en Choco-Story, waar de bezoeker alles over de geschiedenis van de chocolade te weten kan komen; en op hun aankopen bij enkele chocolatiers.

 

Wie zijn bezoek aan Brussel graag op voorhand voorbereidt, kan nu al voor 5,55 € de voucher voor de pass online aankopen op chocolatepass.brussels. De voucher kan vanaf 1 februari worden ingeruild in één van de onthaalkantoren van visit.brussels en geeft er een toegangsticket voor de experience.brussels-expo gratis bovenop.

Vanaf 1 februari tot en met 15 februari is de pass voor 5,00 € ook rechtstreeks te koop bij de deelnemende chocolatiers en musea, in totaal 36 adressen verspreid over 8 Brussels gemeenten, en in de onthaalkantoren van visit.brussels.

De deelnemende chocolatiers zijn: Art de Praslin, Benoît Nihant, Bruyerre, Café-Tasse, Concept Chocolate, Corné Dynastie, Corné Port-Royal, Delacre, Galler, Godiva, Jérôme Grimonpon, L’Alchimie du Chocolat, Laurent Gerbaud,  Leonidas, Mary, Neuhaus, Passion Chocolat, Planète Chocolat, Vandenhende, Wittamer en Zaabär.

 

Praktische info en voorverkoop: www.chocolatepass.brussels