Chop Chop – De nieuwe foodbox voor wie van gezond en lekker eten houdt

Maaltijdboxen hoeven we niet meer aan de Vlaamse consument voor te stellen. Verse ingrediënten die geportioneerd en met handige receptkaarten aan huis geleverd worden, is dé succesformule die ondertussen duizenden Vlaamse gezinnen wekelijks kan bekoren. Een grote groep die echter nog genegeerd wordt, zijn de mensen die focussen op gezonde voeding en veel belang hechten aan de afkomst van de ingrediënten.

Chop chop – 100% bio

Chop chop is het antwoord op de steeds stijgende vraag naar gezonde en verantwoorde voeding. Ze komen op de markt met keuze uit maar liefst 5 verschillende maaltijdboxen: Paleo, Glutenvrij, Vegetarisch, Carnivore en Omnivore. Een zeer gevarieerde keuze aan gezonde en snel-klaar-te-maken maaltijden, met als unieke rode draad dat alle ingrediënten 100% biologisch gekweekt of geteeld zijn. Chop chop is ook de enige leverancier op de markt die een Paleo of Glutenvrije box aanbiedt.

Duurzame verpakking

Niet enkel de ingrediënten zijn verantwoord, maar ook de verpakking is met veel zorg en oog op goede recyclage geselecteerd. Chop chop gaat voortdurend op zoek naar innoverende en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, zodat de kwaliteit en de veiligheid van de producten keer op keer gegarandeerd is. Tevens zijn de verpakkingsmaterialen zo ontworpen dat er een minimum aan afval gegenereerd wordt, ze zijn allemaal recycleerbaar of biologisch afbreekbaar.

Snel klaar en overheerlijk

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de gerechten van Chop chop snel en gemakkelijk klaar te maken. In een half uur zet je een overheerlijke en gezonde maaltijd op tafel. Veel van de groenten zijn namelijk voorgesneden en de sausjes, vinaigrettes en marinades worden op voorhand door Chop chop huisbereid en klaar-voor-gebruik meegeleverd. Zo gaat het koken snel en kan je toch genieten van een heerlijke versbereide maaltijd.

Gratis levering wanneer het jou past

Dankzij het flexibele leveringssysteem van Chop chop, kan je zelf uit 3 dagen (dinsdag, woensdag of donderdag) kiezen wanneer jouw foodbox geleverd wordt. Uniek is ook dat de ingrediënten worden verpakt in een geïsoleerde en gekoelde doos. Het is dan ook niet noodzakelijk dat er iemand aanwezig is als er een Chop chop maaltijdbox wordt geleverd, deze kan ook op je werk, bij de buren of voor de deur afgeleverd worden.

Wat maakt Chop chop uniek?

100% biologisch en ecologisch, zowel de ingrediënten als de verpakking – Keuze uit 5 gezonde boxen voor 2 personen met 3 maaltijden: Paleo, Glutenvrij, Vegetarisch, Omnivore & Carnivore. Vanaf € 60 per box. – Overheerlijke recepten die snel klaar zijn dankzij de kant-en-klare verse ingrediënten – Flexibele levering in een unieke recycleerbare box met geïntegreerd koelsysteem. Alle info op chopchop.eu