Culinaire weelde in nieuwe Bloomberg site in London

De overdekte voetgangersarcade van het nieuwe Europese hoofdkantoor van Bloomberg in Londen krijgt maar liefst een10-tal onafhankelijke restaurants. In deze arcade komen enkele nieuwe namen voor de Britse hoofdstad en zal de bezoeker elke dag van de week terechtkunnen om van uiteenlopende trends en eetstijlen te genieten. De arcade opent deze herfst de deuren.

Richard Vines, restaurant-curator van de Bloomberg arcade: “ Bij het selecteren van de restaurants wilden we enerzijds originele creaties van mensen met nieuwe ideeën en een nieuwe benadering van voedsel. Anderzijds opteerden we voor diversiteit uit verschillende werelddelen en verschillende servicestijlen.”

Tot de restaurants behoren o.m. Brigadiers, een nieuw concept van JKS restaurant, het team achter Trishna, Gymkhana, Hopper en Motu, Indische keuken. Ook Caravan, Homeslice en Vinoteca, net als café Koya, een Tokyo-style noedel-restaurant, Bleeker Burger en Atu Poké, een Hawaïaans restaurant vinden er een onderkomen.

Het Bloomberg centrum biedt nabij St Pauls cathedral en The bank of England, ruim 1.1 miljoen square feet aan kantoor en retailruimte in twee buildings, 9 verdiepingen hoog.