Daar is de Deliveroo Paashaas

Ontdek welke eieren de paasklokken van Deliveroo voor jou in petto hebben

Voor velen staat Pasen gelijk aan een heuse paaseizoektocht in de tuin gevolgd door een lekkere uitgebreide brunch. Ben jij nog op zoek naar de lekkerste chocolade om te verstoppen? Dan ben je bij Deliveroo aan het juiste adres!

De favoriete activiteit tijdens Pasen? Samen met je favoriete neef of je kleine zusje op zoek gaan naar de verstopte chocolade eieren in de tuin. Vroeg je je trouwens altijd al af waarom we nu net chocolade eieren eten op Pasen? In tegenstelling tot wat velen denken, gaat het niet gewoon om een christelijke traditie, maar wel een samensmelting van verschillende tradities uit verschillende culturen. Zo was er bijvoorbeeld een oude Germaanse traditie waarbij ze eieren verstopten in de akkers om zo het begin van de lente en nieuwe leven te vieren.*

Ook over het ontstaan van de Paashaas bestaan verschillende theorieën: zo zou de Paashaas in de 17de eeuw in Duitsland ontstaan zijn om de brave kinderen te belonen.* Is het dit jaar trouwens aan jou om Paashaas te spelen en de eieren te verstoppen? Geen enkel probleem: bij Deliveroo vind je een uitgebreid aanbod aan chocolade die er bovendien nog eens feestelijk uitziet! Ontdek hieronder het aanbod.

Carrefour

Of je nu kiest voor de kenmerkende paarse Milka-eitjes of liever gaat voor de premium chocolade van Galler. Bij Carrefour** vind je voor elk wat wils. Mis ook het uitgebreide aanbod van Carrefour zelf niet: van chocolade-eieren in alle mogelijke smaken tot de schattigste paashaasjes … Overheerlijk en bovendien budgetvriendelijk! Carrefour is beschikbaar via Deliveroo in Vlaanderen in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt.

Neuhaus

Mag het wat meer zijn? Dan kies je voor de elegante chocolade eieren bij Neuhaus. De zachte kleuren brengen je meteen in de lentesfeer. Beschikbaar in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Leuven.

Godiva

Bij Godiva kan je terecht voor gekleurde eitjes of zelfs verpakkingen met een extra paashaas erbij. Leuk om je kleinste nichtje of mini-me’s mee te verrassen! Beschikbaar in Brussel.

Lindt

De gouden haas van het Zwitsere chocolademerk Lindt is een echte klassieker en kan niet ontbreken op je Paasfeest.  Beschikbaar in Brussel.

The Belgian Chocolate Makers

Bij The Belgian Chocolate Makers vind je de meest bijzondere chocoladecreaties, zoals dit vrolijke gele eendje van witte chocolade. Beschikbaar in Brussel.