Dictador rum

Dictador 2 Masters is een baanbrekend Dictador-rum project in samenwerking met vooraanstaande Cognac-, Whisky- en Champagnehuizen wereldwijd. Als onderdeel van de samenwerking ontvangt de master enkele speciaal geselecteerde vaten van de oudste Dictador om het unieke proces van rijping van de drank in verschillende kelders, op diverse continenten, voort te zetten, volgens zijn unieke kennis en vakmanschap, waardoor de rum wordt doordrenkt met nieuwe onverwachte flavors en smaaktoetsen.

Dictador 2 Masters Glenfarclas:

Een 44-jarige Dictador Rum uit een enkel vintage vat uit 1974 gefixeerd in whiskyvat en vervolgens verscheept naar Glenfarclas in Schotland, waar hij verder 14 maanden doorbracht in een Glenfarclas 1992 forth-fill Hogshead Sherry Cask. Gebotteld tegen 43,4 % ABV.

In de neus: Vintage leder, kaneel, nootmuskaat. In de mond: Rijk en glad met enkele subtiele elementen van delicate sherry, een vleugje geroosterde vanille en wat lichte toffee tinten. Bjj de finish en afdronk delicate houtachtige noten van oude kasteelwoonkamers.