EXKi geeft eerste kookboek uit met seizoensgroenten in glansrol!

EXKi, de gezonde en lekkere restaurantketen publiceert zijn eerste koekboek waarin seizoensgroenten een glansrol krijgen. Zo gaat koken met seizoensproducten voortaan ook thuis vanzelf. Het EXKi-koekboek staat vol superlekkere gezonde recepten, die de keuken van de keten perfect weerspiegelen.

Met dit kookboek wil EXKi zijn lekkerste recepten delen met de klanten, en hen stimuleren om te kiezen voor voeding in harmonie met de natuur. Het boek bevat een waaier aan snelle en gemakkelijke recepten voor elke gelegenheid. Iedereen kan dus thuis zelf aan de slag.

Net zoals in de restaurants van de keten, waar het hele jaar door seizoensgebonden groenten op het menu staan, geeft Olivier Langlet, keukenverantwoordelijke bij EXKi, ook in dit kookboek seizoensgroenten een glansrol. Per seizoen stelt hij een 20-tal recepten voor, van soepen en detoxsapjes tot salades en quiches. Er is dus voor elk wat wils! Dit kookboek geeft een perfecte synthese van de culinaire filosofie die EXKi al vijftienjaar lang uitdraagt.

Hét Kookboek van EXKi is verschenen in september 2016 bij uitgeverij Manteau en is nu ook te koop voor €19,99 in alle EXKi-restaurants in Brussel, Vlaanderen en Nederland en in de boekhandel.

Enkele nieuwe adressen die recent aan de lijst van EXKi-restaurants werden toegevoegd: Zaventem,TerminalA, Amsterdam Centraal Station, Orly Sud, Boulogne, l’Arche de la Défense(Parijs) en Val d’Europe (in Marne-La Vallée).