Hotel Amigo lanceert de ‘crunch lunch’ in ristorante Bocconi

Lange lunchpauzes nemen wordt steeds moeilijker en snelle lunches zijn niet altijd kwaliteitsvol. Daarom heeft Ristorante BoCConi de Crunch Lunch-formule bedacht. Het gaat om een snelle maaltijd, samengesteld met de beste producten door de Italiaanse chef-kok Marco Visinoni.

Ristorante BoCConi werd al meermaals uitgeroepen tot een van de beste Italiaanse restaurants van de stad. Met zijn ruime en lichtrijke inrichting combineert het restaurant tijdloze elegantie met een hedendaagse toets, in een gemoedelijke sfeer. Het menu bestaat uit Mediterrane toppers bedacht door de beroemde Italiaanse chef-kok Fulvio Pierangelini en de huidige chef-kok Marco Visinoni. De gerechten worden bereid op basis van zorgvuldig geselecteerde lokale producten, voor een eerlijke en authentieke keuken gericht op eenvoud – een verfijnde mix tussen Italië en België.

De Crunch Lunch bestaat uit twee formules en is beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur. De 45′-formule bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht, koffie en versnaperingen en kost 18 euro, terwijl de 60′-formule een voorgerecht, een hoofdgerecht, een dessert, koffie en versnaperingen omvat voor 22 euro. Beide formules zijn exclusief dranken.

Voor nog meer comfort en flexibiliteit stelt BoCConi een parking met parkeerservice ter beschikking van zijn klanten. De Crunch Lunch is vanaf nu de ideale lunchkeuze voor wie op zoek is naar een snelle maaltijd in het centrum van Brussel.

Reservaties: +32 2 547 47 15 of ristorantebocconi@roccofortehotels.com.