K-Food gekte: bereid je voor op de winterspelen met de favoriete keuken van 2018

 

Deliveroo zag de K-food bestellingen de voorbije drie maanden wereldwijd zowaar met 65% stijgen. De nieuwste favoriete keuken van de fijnproevers: K-food. Het is al aanschuiven bij de recentste Koreaanse restaurants die we zien opduiken in wereldsteden zoals Londen, New York en Parijs, foodies wachten verlekkerd op hun dosis Bulgogi, kimchi en K-BBQ kip.

Iedereen loopt storm voor Koreaans eten, het is heel snel uitgegroeid van een nationale lekkernij tot een globale sensatie. Deliveroo zag de K-food bestellingen wereldwijd de voorbije drie maanden zowaar met 65% stijgen. Als je nu nog geen zin hebt gekregen in een warme kom Bibimbap zal je dat zeker de komende maand willen proeven, wanneer ’s werelds grootste wintersportevent plaats vindt in Korea en het niet van onze televisieschermen zal weg te branden zijn.

Gelukkig is er Deliveroo om de K-food fans supersnel van dienst te zijn: met één simpele klik heb je binnen de 30 minuten het lekkerste Koreaanse eten aan je deur geleverd. In afwachting van de start van de Winterspelen, dat je zin in K-food alleen maar zal stimuleren, onthult Deliveroo enkele leuke foodie weetjes over de wereldwijde Koreaanse keukentrend.

België volgt stilaan in de voetsporen van de K-food fans in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Singapore. Vooral in Brussel en Gent zien we de bestellingen in stijgende lijn gaan. Brussel, zo maakt Deliveroo bekend, is dè Koreaanse keuken hotspot in België, waar de Beef Bibimbap van Hana bovenaan de lijst prijkt van favoriete gerechten.