The Wine Rendez-Vous

Parijs Pullman Eiffel op 26 en 27 september 2022. Het is de bedoeling dat The Wine Rendez-Vous een jaarlijks evenement wordt dat u niet mag missen.

Voortbouwend op het succes van de eerste editie in 2021 hernieuwen 19 producenten en wijnbouwershuizen, die allen bekend staan als referenties in hun productiegebieden, de ervaring met kopers uit de hele wereld.

In 2021 werden vele kopers uit Europa, Azië en Amerika aangenaam verrast door The Wine Rendez-Vous dankzij de vriendelijke formule die de mogelijkheid biedt om in 48 uur met alle spelers uit de sector van gedachten te wisselen en de leiders van de belangrijkste Franse wijngebieden te ontmoeten.

De keuze van een uitzonderlijke locatie, het dak van het hotel Pullman Tour Eiffel, en de keuze van een strategische datum tijdens de oogst, ideaal om de eerste oogstresultaten  te bespreken, vroegtijdig informatie te verkrijgen over de beschikbaarheid van producten en de marktprijzen, dragen bij tot de aantrekkelijkheid van deze vakbeurs The Wine Rendez-Vous.

The Wine Rendez-Vous

Op de editie van 2022 zullen 112 appellations verspreid over 80.000 ha wijngaarden en 10 wijnproducerende regio’s (Elzas, Beaujolais, Bordeaux, Bourgogne, Corsica, Languedoc-Roussillon, Provence, Sud-Ouest, Loirevallei, en de Rhônevallei) vertegenwoordigd zijn. Ruim 350 wijnen worden op de stands gepresenteerd en 19 uitzonderlijke jaargangen kunnen rond de proeftafel worden ontdekt.

Getuigenissen

“De beste coöperatieve wijnhuizen zijn hier, allemaal export professionals, wat erg nuttig is voor ons kopers” Rebecca Gergely – Enotria & COE, Londen

“Dynamisme, innovatie, humanisme en natuurlijk kwaliteit zijn de waarden die de wijnhuizen delen” Philippe Tolleret, voorzitter van de UNSCV en algemeen directeur van Marrenon