Theerapie at home

Spoel woelige gedachten weg met thee

Theerapie at home met bio kwaliteitsthee van Special.T

Het is niet makkelijk om onze gedachten stil te krijgen dezer dagen. Als we niet opgeschrikt worden door de quasi constante flow van breaking news-mailtjes met verontrustend nieuws, dan piekeren we wel over de onheilspellende berichten die we de avond ervoor op het journaal hoorden. Kleine trucjes om ons mentaal welzijn te koesteren, zijn dan ook broodnodig. Eén van die tricks is voldoende thee drinken. Het houdt niet enkel je vochtbalans op peil – wat je een uitgerust en dus weerbaarder gevoel geeft – het theedrinken zelf neemt ook stress en angst weg. Versterk dit met de juiste relaxerende kruiden en aroma’s. BIO Goodnight Kiss van Special.T. €3,99 per doosje van 10 capsules.

Gun jezelf een kopje rust

Good Night Kiss BIO van Special T. combineert o.a. citroenmelisse en hop. Twee ingrediënten die al eeuwenlang ingezet worden tegen slapeloosheid en stress. BIO Verbena van Special.T. €3,99 per doosje van 10 capsules.

Lavendel tijd

Op zoek naar kalmte maar nog niet meteen aan een slaapmutsje toe? Dan brengt de lavendel in Verbena BIO soelaas. Lavendel heeft niet enkel een ontspannende werking, maar ook een aromatherapeutisch effect: denk aan alle relaxkaarsen en massageolies met lavendelparfum.

MASTER.T

Thee in capsules, kan dat? Ja! Hele theeblaadjes zijn bewaard in hermetisch gesloten capsules om ze te beschermen tegen licht, lucht en vocht en om hun aromatische rijkdom volledig te behouden. De MASTER.T-machine herkent elke theecapsule en past de infusie aan tot op de graad en de seconde nauwkeurig met één druk op de knop. In alle eenvoud het perfecte kopje thee!

De iconische theemachine is nu nóg efficiënter en voorzien van nieuwe functies zoals een latte-optie en de mogelijkheid om zelf de intensiteit van je thee te bepalen aan de hand van 5 sterktes. Daarnaast heb je de keuze tussen een grote of kleine tas, en kan thee zelfs mee in een travel mug.