Utrecht heeft primeur van vernieuwde Popocatepetl ‘the Mexican’

Traditioneel Mexicaans restaurant getransformeerd naar eigentijdse hotspot voor borrel en diner. Het traditionele Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Utrecht heeft een metamorfose ondergaan. De welbekende Mexicaanse taferelen hebben plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Latin invloeden. Ook de kaart is aangepast. Naast authentieke en vernieuwde Mexicaanse gerechten is er veel aandacht voor dranken. Op het menu staan cocktails en de befaamde Mexicaanse spirits; tequila en mezcal. Hiermee is Popocatepetl the Mexican ook een uitstekende plek voor de borrel. Utrecht heeft de primeur van de restyling. De zes andere vestigingen in het land worden de komende periode getransformeerd.

Begrip in Nederland

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat ‘Popocatepetl’ voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent ‘daar waar de aarde heet wordt’. In Nederland staat ‘Popocatepetl’ al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance.

Eigentijds menu en ambiance

Inmiddels is het tijd geworden voor een aanpassing van het interieur en de menukaart. Hiermee speelt Popocatepetl in op de veranderende wensen van de gasten. Met meer verfijnde gerechten, bites to share en een uitgebreide drankenkaart, biedt het Mexicaanse restaurant voor een ieder wat wils. Uiteraard zijn de klassiekers – tortilla’s, faijtas, tostadas en quesadillas – nog steeds verkrijgbaar. Nieuw is het aanbod cocktails waaronder de ‘Mexican Bulldog’; een combinatie van een Corona biertje met een Margarita. Het traditionele interieur is getransformeerd naar een hedendaags design met een Latin touch.

Popocatepetl is een horecaconcept van Debuut BV, een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgde de restaurants in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem, Amersfoort. De restaurants van Popocatepetl worden de komende periode gerestyled en krijgen een eigentijds karakter. De eerste vestiging in Utrecht heeft hiermee de primeur. Hierna worden Rotterdam (maart 2017), Haarlem (april 2017) en Nijmegen aangepakt.

Popocatepetl the Mexican, Utrecht – Openingstijden : Elke dag vanaf 17:00 uur –  Adres : Nobelstraat 163, 3512 EM Utrecht –  Telefoon : +31 (0)30 231 5719

www.utrecht.popo.nl  –  info@utrechtpopo.nl