Word jij Best Blind Taster of the Year?

Vino Magazine organiseert samen met de Concours Mondial van Brussel en met Riedel en BottleAdvice.com als partners, de tweede editie van de BBT-Open. BBT staat voor Best Blind Taster, ‘Open’ staat voor het feit dat de wedstrijd toegankelijk is voor zowel geoefende wijnliefhebbers als professionals (sommeliers, wijndocenten, wijnhandelaren, chefs en andere werknemers uit de horeca,…).

De BBT-Open draait rond de verraderlijkste proef die er in de wijnwereld bestaat, namelijk het blind herkennen van wijnen. De deelnemers krijgen 60 minuten om 10 Europese wijnen te identificeren volgens druivenras, appellatie, land, oogstjaar en rijpingstechniek.

De laureaat zal een jaar lang de titel dragen van Best Blind Taster of the Year (in European Wines) en ontvangt een diploma, een trofee, een selectie als jurylid van de Concours Mondial van Brussel en meerdere prijzen.

De trainingsessies vinden plaats op 23 en 25 april. De wedstrijd zelf vindt plaats op 12 juni. Inschrijvingen zijn mogelijk vanaf nu. De wedstrijd houdt rekening met de sanitaire maatregelen.

Voor meer informatie, het volledige reglement of de deelnamevoorwaarden, neemt u contact op via bbto@vinopres.com Inschrijven kan door aan te melden via het google formulier https://bit.ly/3L8Wcrj