Diageo breidt zijn aanwezigheid in Belgische horecasector uit

via een strategische samenwerking met Valuable Savours Company (VA.S.Co), onderdeel van de Haelterman Group.

In het licht van een veranderende marktomgeving gaat Diageo vanaf 1 januari 2022 een samenwerking aan met Valuable Savours Company (VA.S.Co), die in het horecasegment verantwoordelijk wordt voor de verkoop op het terrein van Diageo’s sterkedrankenportfolio in België.

Deze nieuwe samenwerking zal Diageo in staat stellen haar marktbereik uit te breiden door een toename van het aantal contacten met verkooppunten, hierin blijft een sterke relatie met de klant centraal staan.

“We zijn vastbesloten onze merken verder uit te bouwen en om onze klanten te helpen om bijkomende waarde te creëren, vooral in het huidige veranderende klimaat. We zijn daarom verheugd dat we in VA.S.Co, met meer dan 90 jaar ervaring, een betrouwbare partner hebben gevonden. We hadden geen betere en meer geschikte organisatie kunnen vinden om onze premium merken en diensten in de Belgische horecasector aan te bieden.” – Tobias Höllhuber, Commercieel Directeur bij Diageo

“De gedistilleerde merken van Diageo zijn echt uitzonderlijk. We zijn verheugd om zo’n breed assortiment aan gedistilleerde producten toe te voegen aan ons portfolio van premium dranken en om onze klanten nog meer keuze aan te kunnen bieden.” Guy Vlaeminck, General Manager, VA.S.Co

Diageo is een van ‘s werelds grootste producenten van premium gedistilleerde dranken en bieren die in meer dan 180 landen over de hele wereld worden gedronken. Diageo’s uitstekende collectie van meer dan 200 merken omvat Johnnie Walker, Tanqueray, Ketel One vodka’s, en Baileys. Diageo is gepassioneerd over de rol die alcohol speelt in het samenbrengen van mensen, om het leven te vieren, elke dag, overal.

VA.S.Co is een familiebedrijf van de vierde generatie dat deel uitmaakt van de Haelterman Group. Het bedrijf distribueert al meer dan 90 jaar producten van topkwaliteit: wijn, champagne, koffie, thee, water, enz. Alles met het oog op plezier en gezelligheid.