Peterman 100Y

Better together. Om het 100-jarig bestaan te vieren stekt Peterman zijn verpakking en communicatiestijl in een nieuw modern jasje. Een blits zilveren etiket zorgt ervoor dat de alom gekende fles extra opvalt in het rek. Om aan te geven dat Peterman zijn verjaardag echt met een knal wil vieren werd verder voor een kleurrijke, explosieve en hedendaagse feeststijl gekozen.

Meteen ook drie cocktailsuggesties:

Blanco: 1/3 Petermand graan, 2/3 cola en ijsblokjes;

Don Cub: 1/3 Peterman Cuberdon, 2/3 sinaaslimonade, ijsblokjes

Alfredo: 1/3 Peterman Appel, 2/3 ice tea en ijsblokjes.

Met de Peterman spirits kan je echte alle kanten op! Ben je fan van de Peterman graanvariant of verkies je toch eerder een heerlijke vruchtenvariant? Hou je van puur of mix je liever met een frisdrank? Ontdek welke smaak en/of mix jou het beste ligt. Neem een kijkje op www.peterman.be en ontdek er alle Peterman easy mixers. Ga zelf aan de slag en ontdek jouw favo mix.

100% van bij ons,100% geschikt voor elke gelegenheid, al 100 jaar lang. Sinds het ontstaan in 1921 lanceerde het Belgische merk Peterman al meer dan 20 verschillende smaken en producten. Het genuanceerde aroma, de authenticiteit en het uitdrukkelijk karakter zijn het resultaat van 100 jaar vakmanschep. Door in te zetten op nieuwe smaken, verfrissende mixers en moderne campagnes is het merk geliefd in het noorden en zuiden van het land.